anda ekot . saye follow

Saturday, April 30, 2011

maka pemenang nye adalah

salam .
maap weh .
x ade niat pun mau buad kalian tertunggu2 .
plan memang nk wish awal2 dulu .
tp sekarang bz semedang je .
dgn nk konpem same tuan hadiah lg .
oke2 sorry sgt sgt sgt .

finally ,
maka pemenang nye adalah









misteri siket ! hehe

pemenang utama :


pemenang sampingan :

KATEGORI TOPAP RM1O ,


KATEGORI TOPAP RM5 ,




oke atas bicara pihak juri semua ,
aku nak wujudkan satu lg anugerah iaitu

ANGERAH KHAS JURI :










semua gare2 beliau satu2 nye peserta lelaki yg join .
congrate !
tp dpt topap rm3 je la .
x ckop bajet

hope semua pemenang berpuas hati dengan keputusan ini .
untuk mendapatkan hadiah ,
tolg hantar kan maklumat diri di msg facebook saye .
(boleh picit dekat tab sebelah)

p/s : kalaw korang perasan aku pilih semua finalis jd pemenang kan ?
hee pasl tbe2 aku rase berslh announce pemenang lmbt sgt .
x pela da rexeki diorang nk buad cmane .
myb dgn cara ni rezeki aku boleh makin bertambah .
sape tahu kan ?



Thursday, April 14, 2011

time to wish

maka setelah digondem2 semua entry peserta2 semi-final aku tu ,
nah ni denga aku mau announce finalist2 pulak .
oke myb ade yg xpuas hati .
ade yg ckp aku maen plh orang ekot suka .
dlm erti kate laen x adel la .
so dlm post ni aku perhujahkn sekali ape motif aku plh diorang sebagai finalist ye .


hm aku suka entry die ni pasl pndai buad pembaca tertanye2 .
 kire mcm fes2 aku lyn tu ,
mood mcm misteri je pasl x boleh agax whoa ape DIA nye .
then last2 pun stil misteri muke tuan belog nye .
ngeh2 pndai la anda buad cerita .
saye suke .


hoho aryna.
sorry oke aku bukn plh psl die classmate aku tp
cerite die besh ape .
haha lwk la .
x sangke dlm byk2 DIA kaw buad cter pasl benda alah tu .
nth ape namenye ,
arielto x silap .
nice , i loikee !!

sumpah !
fes tym aku tengok pic die teros senyum semedang je doe .
sempoi giler mama pergnant ni .
boleh pulak meloncat2 mcm tu .
sproting abes wa ckp lu .

huyoh menggode seh pic nye .
mcm vouge giler .
x berkelip mate aku memandng .
haha hiperbola sungguh .
but ,
hitam itu elegan la .

yg ni pun kelas .
zaman2 sekarang ni mane nk jumpe lg da orang kmpol duet lame rm1 .
unik la teruja aku bace .

n 4 de last ,
yg ni pling swit oke .
ala2 gentleman gitu .
stylo giler ah laki pegang bear mcm tu .
ni mesti kes penyayang nk mati .
dlm byk2  entry,
pic ni betul2 mencetuskn kontrovesi la .

oke .
salam wilcha semua ~
nantikn my next entry oke

Tuesday, April 12, 2011

tengs u oll ! ande terbaek =)

alhamdulillah .
KONTES AKU DAN DIE tu da berjaya diselamatkan .
haha ayat keling .
ni sume pasl aku teruja sgt dekat 30 orang join whoa .
walau x cecah riban2 ,
aku stil bangge ape .
hee tenkiu very mucho oke kpd sape yg terlibat tu .
appericiate sgt !

disebabkn aku rambang mate nk plh mane yg de besh ,
so aku dan PARA2 JURI decide nk annouce peringkat by peringkat .
kirenye mcm ni la .
mule2 semi final ,
then finalist2 nye .
karang baru aku umumkan pemenang .
boleh ?
baru mcm misteri siket .
huu

berikut merupekan peserta2 yg berjaya melayakkan diri ke semi-final
gara2 dapat mencuit hati kami semua .
congrate !
mane2 x dpt tu x pe boleh cube laen mse ,
jgn mudah putus ase oke .
mane tahu bile2 ade rezeki nanti aku boleh anjur kontes lg .


















aku saje x nk mention name gmba2 dekat ats tu .
sape2 rase die dpt tu ,
senyum memanjang la kalian ye .
hee tunggu la kate putus dari saye karang mcm mane .

boleh usha >> SINI << untuk lihat senarai name contestant
bersame cerite mnarik mereka !

*keputusan hakim2 adalah muktamad .
segala rasuah merasuah adalah tidak dibenarkan same sekali .
harap maklum !

Friday, April 8, 2011

ting ting ting

minta perhatian .
saye selaku penganjur kontes aku dan die ingin mengeaskn bahawasenye
benda alah tu nk expired da AHAD ni .
sape2 yg terase belom join lg ,
kaw boleh klik dekat banner sebelah kanan tu .
mane2 yg suda ,
diarapkn agar bersabar sementare menunggu pemenang2 diumumkan .

lg satu nk ckp ,
senarai hadiah terpakse ditukar ats sebab2 tertentu .
sorry oke ?

kire mcm ni la .
satu pemenang utama akan dipilih .
then lg due tu pemenang x berape utama .
boleh ?
hehe

dun worry .
adiah stil lumayan la .

PEMENANG UTAMA :
membawa pulang shawl2 yg berwarna warni lg lawa2 .
(x sure lg nk bg berape helai)

dan lg due tu :
topap untuk mane2 maxis , digi o celcom bernilai rm10

dan x lupe ,
jemput singgah >> SINI << ye .
paling cikai pun tekan la butang follow tu sekali .
bukan paksaan ,
hanye pelawaan !
takot mane tahu tbe2 nk announce name kat situ ke .
alang2 nk promote my second blog juga .

hm nk ckp ,
tengs a lot kpd sape2 yg sudi tag aku dlm kontes anda .
terharu tau !
tp sorry ler ,
bukn x sudi join tp betul2 bz la .
insha allah bile2 free aku join karang .

dan ape yg penting aku nk ckp dekat sini ,
woot aku menang kontes !
auw2 jgn jeles yaw .
bukn nak membatak ,
tp biase la kemenangan pertama .
=.="
meh usha sini .
  kami swit kontes =)

jom pakat ramai2 ucap congrate dekat aku !
(naek lif tekan butang sendiri)

gmbr ihsan dri nurul aina khalid ! hee ~

gmbr ihsan dri nurul aina khalid ! hee ~

d0ndangDENDANG