anda ekot . saye follow

Saturday, April 30, 2011

maka pemenang nye adalah

salam .
maap weh .
x ade niat pun mau buad kalian tertunggu2 .
plan memang nk wish awal2 dulu .
tp sekarang bz semedang je .
dgn nk konpem same tuan hadiah lg .
oke2 sorry sgt sgt sgt .

finally ,
maka pemenang nye adalah









misteri siket ! hehe

pemenang utama :


pemenang sampingan :

KATEGORI TOPAP RM1O ,


KATEGORI TOPAP RM5 ,




oke atas bicara pihak juri semua ,
aku nak wujudkan satu lg anugerah iaitu

ANGERAH KHAS JURI :










semua gare2 beliau satu2 nye peserta lelaki yg join .
congrate !
tp dpt topap rm3 je la .
x ckop bajet

hope semua pemenang berpuas hati dengan keputusan ini .
untuk mendapatkan hadiah ,
tolg hantar kan maklumat diri di msg facebook saye .
(boleh picit dekat tab sebelah)

p/s : kalaw korang perasan aku pilih semua finalis jd pemenang kan ?
hee pasl tbe2 aku rase berslh announce pemenang lmbt sgt .
x pela da rexeki diorang nk buad cmane .
myb dgn cara ni rezeki aku boleh makin bertambah .
sape tahu kan ?



7 comments:

  1. salam..

    alhamdulillah..(yeay...dapat top up RM5)
    eh, tak pe ke terima duit dari budak kecik ni? erk :-s

    ReplyDelete
  2. alamak dik.. kamu punya facebook private yang amat2. mesej pun tak boleh ni..:)

    ReplyDelete
  3. takpelah dik. saya halalkan je hadiah tu :). seronok nak menang je.. tak dapat hadiah pun takpe.. buat belanja sekolah ye..wink2 ^_~

    ReplyDelete
  4. yeay menang hehe
    ok dah send mesg kt fb
    tq..

    ReplyDelete
  5. salam dik, klu akak bg details kat sini je ok x? hihi...

    awk blom approve ahkak kat fb lagi..nak msg pon, u private kan..hihi..

    topup RM5 kan? yeay!!! ni no nye..maxis...0108950949

    ReplyDelete
  6. wah... x sangkanyer... tq yer...
    topup rm10? WAH LUMAYAN... TQ YER...
    my no: 012-564 8704 maxis

    ps: x leh msk fb... hu3

    ReplyDelete
  7. hye najiha, slm perkenalan :)
    bestnya contest awk :)
    sy lambat follow la pulak.. huhu :D

    ReplyDelete

gmbr ihsan dri nurul aina khalid ! hee ~

gmbr ihsan dri nurul aina khalid ! hee ~

d0ndangDENDANG