anda ekot . saye follow

Thursday, April 14, 2011

time to wish

maka setelah digondem2 semua entry peserta2 semi-final aku tu ,
nah ni denga aku mau announce finalist2 pulak .
oke myb ade yg xpuas hati .
ade yg ckp aku maen plh orang ekot suka .
dlm erti kate laen x adel la .
so dlm post ni aku perhujahkn sekali ape motif aku plh diorang sebagai finalist ye .


hm aku suka entry die ni pasl pndai buad pembaca tertanye2 .
 kire mcm fes2 aku lyn tu ,
mood mcm misteri je pasl x boleh agax whoa ape DIA nye .
then last2 pun stil misteri muke tuan belog nye .
ngeh2 pndai la anda buad cerita .
saye suke .


hoho aryna.
sorry oke aku bukn plh psl die classmate aku tp
cerite die besh ape .
haha lwk la .
x sangke dlm byk2 DIA kaw buad cter pasl benda alah tu .
nth ape namenye ,
arielto x silap .
nice , i loikee !!

sumpah !
fes tym aku tengok pic die teros senyum semedang je doe .
sempoi giler mama pergnant ni .
boleh pulak meloncat2 mcm tu .
sproting abes wa ckp lu .

huyoh menggode seh pic nye .
mcm vouge giler .
x berkelip mate aku memandng .
haha hiperbola sungguh .
but ,
hitam itu elegan la .

yg ni pun kelas .
zaman2 sekarang ni mane nk jumpe lg da orang kmpol duet lame rm1 .
unik la teruja aku bace .

n 4 de last ,
yg ni pling swit oke .
ala2 gentleman gitu .
stylo giler ah laki pegang bear mcm tu .
ni mesti kes penyayang nk mati .
dlm byk2  entry,
pic ni betul2 mencetuskn kontrovesi la .

oke .
salam wilcha semua ~
nantikn my next entry oke

5 comments:

  1. finalist? alhamdulillah... x sangkala...
    tapi yg gambor last tuh... my i lioke... ;p

    ReplyDelete
  2. finalist?? wah..berdebar2.. makin kencang degup jantungku.. ommo..tQ2~

    ReplyDelete
  3. selangkah lagi..hehe
    good luck seme..
    esp utk eb & shaizhar

    ReplyDelete
  4. yeay! klu ahkak menang, ahdik dtg shout kat ahkak yo! idop mommy pregnant! haha

    ReplyDelete
  5. ssalam..bila la nak umum winner ni..debar je tunggu..huhu

    ReplyDelete

gmbr ihsan dri nurul aina khalid ! hee ~

gmbr ihsan dri nurul aina khalid ! hee ~

d0ndangDENDANG