anda ekot . saye follow

Tuesday, April 12, 2011

tengs u oll ! ande terbaek =)

alhamdulillah .
KONTES AKU DAN DIE tu da berjaya diselamatkan .
haha ayat keling .
ni sume pasl aku teruja sgt dekat 30 orang join whoa .
walau x cecah riban2 ,
aku stil bangge ape .
hee tenkiu very mucho oke kpd sape yg terlibat tu .
appericiate sgt !

disebabkn aku rambang mate nk plh mane yg de besh ,
so aku dan PARA2 JURI decide nk annouce peringkat by peringkat .
kirenye mcm ni la .
mule2 semi final ,
then finalist2 nye .
karang baru aku umumkan pemenang .
boleh ?
baru mcm misteri siket .
huu

berikut merupekan peserta2 yg berjaya melayakkan diri ke semi-final
gara2 dapat mencuit hati kami semua .
congrate !
mane2 x dpt tu x pe boleh cube laen mse ,
jgn mudah putus ase oke .
mane tahu bile2 ade rezeki nanti aku boleh anjur kontes lg .


















aku saje x nk mention name gmba2 dekat ats tu .
sape2 rase die dpt tu ,
senyum memanjang la kalian ye .
hee tunggu la kate putus dari saye karang mcm mane .

boleh usha >> SINI << untuk lihat senarai name contestant
bersame cerite mnarik mereka !

*keputusan hakim2 adalah muktamad .
segala rasuah merasuah adalah tidak dibenarkan same sekali .
harap maklum !

9 comments:

  1. wah3...xsgka 1st time gambar niie diterima pengajur wlupun bru semi final..hehehe..thx penganjur..hopely dpt laa hehehe..thx btaw princess k..

    ReplyDelete
  2. alhamdulillah...ehehe
    tak sangka 1st time join contest leh masuk semi final..fuh..debar2 nih..
    tapi..kakashi-kun masih tak de kabo berita..sedey ni..rindu kakashi-kun...sob2..

    ReplyDelete
  3. Alhamdullilaaaah wei, Thanks g-haaa, haha, nanti kat sekolah aku belanje ko, kalau ingat ! bhahahaha.

    ReplyDelete
  4. OMG !!!! gue trplihh , hahaha thax kak gha .x sngke yaw ! huhuhu ! thax ssngat !

    ReplyDelete
  5. yeay..ahkak ade..huhu...dik non, nnti kalau ahkak menang (waaahhh..pasang harapan setinggi gunung nih....), dik non, tolong shout kat blog ahkak eh..sbb nak pi outstation in few days time...takot xsempat nak BW...tq yang!

    ReplyDelete
  6. uhhh!! terharunyer,,,,:),,tersenarai lar....terima kaseh...

    ReplyDelete

gmbr ihsan dri nurul aina khalid ! hee ~

gmbr ihsan dri nurul aina khalid ! hee ~

d0ndangDENDANG