anda ekot . saye follow

Wednesday, February 2, 2011

KONTES aku n dye !

huahua
stlh pnt aq ke-jeles-an tgok org laen wat kontes ,
akhrnye dirikuh ni berpeluang juga untuk melakukn nye .
(btol ke ayt tu ?)
sbnrnye da lme pun plan nk buat keja amal ni ,
tp mse x brape nk bg izin .
jd alang2 reslt pmr agx cmrlg +
bday aq nk dkt ni (hehe) ,
saye mau kongsi kgmbiraan tu dgn kalian semua !

yeah buat julung2 kali nye ,
saye FATIN NAJIHA MUHAMAD FUZI ingn mengnjurkn
sebuah prtndngn yg diberi name : 

KONTES AKU N DYE !!


*gmba ni xd kna mngna dgn yg idop atau da meninggal dunia
(muke adq aq lpas kna pkse , da mcm gmba psport aq tgok)

so dripd buang mse cuti rye cne ni xd buat ape2 ,
betterlah korg meng-join-kn diri dlm kontes ni .

meh kite same2 renungkn syaratnye :

1. mcm bese la , follow dlu blog ni
(x mau pun xpe la xde pksaan . tp kalw x tw kaw menang jgn slhkn tuan.belog ye )

2. buat satu post pasl aku dan die , msti ringks n pdat
(jgn pjg sgt la , kang x terbce aq sume tu)

3. ingn ditegaskn d sini ye , DIA yg sye mksodkn hndklh non-living thing .
xpham jugax pegi refer balek buku teks adeq kaw .
(dlu skolh rndh msti ade blaja sc kn living.thning + non-living thing)

4. mksodnye , kaw crite la ape2 pasl kaw n brg ksygn ke .
x kish la , jnji bnda tu x bernyawa .
(mcm contoh gmba kat ats tu , aku n bear)

5.ltk satu gmba anda dgn c DIA tu skali
(ditegaskn sekali lg , SATU je ckop ye)

6. tolg copy kan gmba dkt ats tu dlm post anda skali ye ?
ke-wajib-an !
(sorry la gmba saye xmmpu nk sekreatif kalian)

7. then tulis satu ayt
"saye agx tuan belog akn hadiahkn .... kpd pemenang"
(jgn hiperbola sgt ye , agx2 sesuai oke la)

8. tingglkn link anda dkt bwh post ni
(takot kalaw ltk dkt shoutbox aq xperasan)

9. expired date : 10april2011 oke ?
(bleh berubh mengikut keadaan )

s0 mari sme2 kte join kontes ni .
em tolong TAG sberape rmy kwn yg anda mampu keyh .
x arap pun rmy sgt akn join kontes ni .
saje buat suke2 .
saye pun msih student ag .
bukn seorg blogger tegar .
nway lakuknnye dgn suke rela ye , tiade sbrang pksaan !
hee

p/s : pemenang akn di judge mengikut kreatvti crite n keunikn gmba .
oke ?

boleh usha hadiah dekat SINI

41 comments:

  1. thnx invitee..

    ade mse amni bwat k:DD

    (^^)//..peace..

    ReplyDelete
  2. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  3. http://fatinfatinyazim.blogspot.com/2011/02/contest-ape-yerk-aq-dan-dia-sye-dan-awk.html

    fazim nah ney aq copykn tok kaw ! aish

    ReplyDelete
  4. Wahh..mcm ssh jer contest adik..tp xpe, akak akn sahut cabaran..tp 2ngu dlu la yerr.. nak cri DIA dulu.. hehe

    ReplyDelete
  5. ok akak join.. dtg terjah k..

    http://dayasarmila.blogspot.com/2011/02/me-and-you.html

    ReplyDelete
  6. Tuan blog ! Saya join contest nie , hehehe ;)

    http://terbaekwokk.blogspot.com/2011/02/contest-aku-dan-dia.html

    ReplyDelete
  7. wehh, nie haa aku join :)

    http://adibachups.blogspot.com/2011/02/aku-dan-dia.html

    ReplyDelete
  8. k.g-ha yana da join ,
    http://nuruldiana97.blogspot.com/2011/02/contest-aku-dan-dia.html

    ReplyDelete
  9. http://anisbambam.blogspot.com/2011/02/contest-aku-dan-dia.html

    ReplyDelete
  10. Hey, i'm joining ;) PEACE :D
    http://ry-mielin.blogspot.com/2011/02/contest-aku-dan-die.html

    ReplyDelete
  11. join
    http://nanamrul-contest.blogspot.com/2011/02/kontes-aku-n-dye.html

    ReplyDelete
  12. dah joinn :)

    http://fatinlovecontest.blogspot.com/2011/02/kontes-aku-dan-dye.html

    ReplyDelete
  13. join

    http://kontestaje.blogspot.com/2011/02/kontes-aku-n-dye.html

    ReplyDelete
  14. join gaks yer
    http://mamaaerishtwo.blogspot.com/2011/02/kontes-aku-n-dye.html
    tq

    ReplyDelete
  15. tuan penganjur, saya join contest ni..

    http://runcitruncit.blogspot.com/2011/02/contest-aku-dye.html

    ReplyDelete
  16. http://rawkkstylo.blogspot.com/2011/02/contest-aku-dan-dia.html

    ReplyDelete
  17. eqa join contest ni :)

    http://eqalovelensa.blogspot.com/2011/02/contest-aku-dan-dia.html

    ReplyDelete
  18. saya turut serta

    id followers : my shaizhar blog contest

    link :

    http://myshaizharblogcontest.blogspot.com/2011/02/kontes-aku-n-dye.html

    ReplyDelete
  19. join...:)


    http://cekedismanis.blogspot.com/2011/02/join-kontes-aku-n-dye.html

    ReplyDelete
  20. join2..


    http://thetoadbehindmirror.blogspot.com/2011/02/contest-aku-n-dye.html

    ReplyDelete
  21. aku joinnn.... HAHAHA http://mirachocholic.blogspot.com

    ReplyDelete
  22. hye..dh join kontest kamu..

    http://nabilamedan-taipmenaip.blogspot.com/2011/02/kontes-aku-n-dye.html

    ReplyDelete
  23. Assalamualaikum Fatin ,
    saye join kontes awak .
    try tngok pic saye ni ye .

    http://strawberrycoklatz.blogspot.com/2011/02/contest-gue-sama-dia.html

    btw contest mnarik !

    ReplyDelete
  24. aimie buyot kau dah join. hamek nie. haha


    http://thebuyott.blogspot.com/2011/03/contest-aku-dan-die.html

    ReplyDelete
  25. eyka join contest niee :) mcm bestt jee :)


    http://imsuckersforyourlife.blogspot.com/

    ReplyDelete
  26. salam..amor join

    http://dyahahaslittlecottage.blogspot.com/2011/03/kontes-aku-n-dye.html

    tq

    ReplyDelete
  27. nie link nyee . jenguk laa yee :)

    http://imsuckersforyourlife.blogspot.com/2011/03/contest-contesttt-weheeeeee-dd.html

    ReplyDelete
  28. http://duapuluhsatujun.blogspot.com/2011/03/contest-aku-dan-die.html

    ReplyDelete
  29. aritue bukan adik dh remove blog dh ke?
    akak dh pena anta link.. nie link dia lagi sekali ^_^

    http://dayasarmila.blogspot.com/2011/02/me-and-you.html

    ReplyDelete
  30. assalamualaikum

    http://secukuprasasebuahcerita.blogspot.com/2011/03/aku-dan-kakashi-kun.html

    Ni entry saya.. sila la kasi saya menang deh..wink2...

    ReplyDelete
  31. wahhhh! menarikkkk! HAHAHAHAHAHA ! nak join. nak2!!

    ReplyDelete
  32. wow :) tapi 10 april dah nak dekat laaaa..xpe, malam ni sy try kalau sempat ye :)

    ReplyDelete
  33. saya join contest ni!! yay!!

    http://sinderalle-flower.blogspot.com/2011/02/contest-aka-dan-dia.html

    ReplyDelete
  34. saya join !

    http://heewonisforever.blogspot.com/2011/04/kontes-aku-n-dye.html

    ReplyDelete
  35. menanti2 keputusan. sob2. mny kakashi-kun (dia dalam contest ni) dah tak de...sob2..dah diganti dengan mr.x..

    ReplyDelete
  36. http://syazanazura.blogspot.com/2011/04/assalamualaikum-hari-ni-hari-terakhir.html

    hari terakhir, masih boleh join kan? :)

    ReplyDelete
  37. rsenye dah komen hehehe tp xde plak tgk komen2 kat ats ni hummm bg blik link nie hehehe
    http://bella0107.blogspot.com/2011/04/contest-aku-dia.html

    ReplyDelete
  38. xsempat lagi na join,

    huuuuuu~

    =.="

    ReplyDelete

gmbr ihsan dri nurul aina khalid ! hee ~

gmbr ihsan dri nurul aina khalid ! hee ~

d0ndangDENDANG